Upodi & SUMO

Kom hurtigt (og rigtigt) i gang med din geniale idé!

SUMO og Upodi får dig hurtigt i luften

  • Verdensklasse dansk abonnementsmotor
  • Verdensklasse dansk webshop
  • En skalérbar løsning til din geniale idé. 

Samlet pakke med SUMOshop og Upodi fra kr. 49.000

Tilbudet er gældende t.o.m. 31. dec. 2020. Prisen er ekskl. moms. 

 

Ja tak, jeg vil gerne fyre op under min geniale idé - lad os tage en snak...

Hvad får du med i pakken? 

 

icon-prorations

Webshop

SUMOshop er et brugervenligt, komplet og professionelt webshop-system. SUMOshop er idéelt for dig, der ønsker en fleksibel webshop-løsning, der kan tilrettes helt efter ønske, både grafisk og funktionsmæssigt.

icon-insights

Fleksibilitet

Der er ikke noget værre end at blive begrænset af teknologi, som forhindrer dig i at fokusere på din kerneforretning. SUMO og Upodi giver dig fuld fleksibilitet. 

icon-channels

Subscription engine

Upodi er en abonnementsmotor, der giver dig kontrollen over hele kunderejsen - fra vugge til grav. Produktplaner, charges, abonnenter og fuld fleksibilitet ift. betaling og rapportering.                     

icon-search

Overblik

I takt med at din forretning vokser er indblik og overblik essentielle størrelser. Uden overblik er det svært at navigere hurtigt. Her får du real-time indblik i dine nøgletal. 

icon-onboarding

Dansk support

Både Upodi og SUMO Shop er danske virksomheder med dansk support og dansk onboarding. Og med en perlerække af danske virksomheder som eksisterende kunder. Fra Goodiebox, Bianco Footwear, Lunar og mange flere.  

icon-NGO

"People before tech"

Vi har kun én interesse - at gøre dig så succesfuld som muligt. Det vil vi gå temmelig langt for at sikre. Derfor holder vi dig i hånden fra idé til launch (and way beyond).